Hva skal man se etter når man skal velge fotograf?

For mange er bryllupsdagen noe de har sett frem til i mange år, mens andre tar det mer spontant. Andre igjen har uteglemt å tenke på fotograf til den store dagen. Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal se etter når man skal velge fotograf. Det er viktig å finne den fotografen som appellerer til dere basert på websiden, og feedback fra fornøyde kunder. Gå nøye gjennom fotografens webside, og se spesielt etter variasjon i stilarter, locations og komposisjon, uttrykk, lys og skygge! God photoshop kunnskap er også viktig.

Tar du kontakt med en fotograf bør fotografen respondere relativt raskt, være imøtekommende ifht deres ønsker, tilby alternative løsninger og vise fleksibilitet.

Pris er viktig for mange. Du får det du betaler for – og det enkle/rimeligste er ikke alltid det beste her, spesielt ikke i bryllupsfotografering sammenheng. Velg fotograf ut fra hva han/hun har levert tidligere samt kundenes feedback. Men vær så snill og ikke tenk at dere har en eller annen slektning som kan ta bilder – det kreves mer enn et speilreflekskamera for å sikre de FLOTTE minnene fra den STORE dagen!

 

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål, eller om du har spesielle ønsker, så kan vi sammen finne ut hva som er mulig!

Prisliste sender jeg på forespørsel via epost. Alle priser inkluderer redigering og ferdigstilling av bilder, samt forsendelse av minnebrikke med alle bilder, hjem til dere. Alle priser inkluderer også minimum ett møte med dere for å snakke om deres ønsker, og gå gjennom alle detaljer. Et møte er viktig for å bli noe kjent med hverandre føre selve dagen. Fremkalling av bilder er ikke inkludert.

Jeg tilpasser meg kundens ønsker, og bistår også med råd og veiledning under møtet og under selve fotograferingen, slik at dere får det resultatet som var ønskelig.

 

Velkommen med deres forespørsel ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: